08 July 2009

Ronaldo mania (VID)


"Εξαφανίζονται" οι φανέλες του Ρονάλντο !


Κάθε ρεκόρ πωλήσεων επίσημης εμφάνισης ποδοσφαιριστή είναι έτοιμος να σπάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το Νο9, το οποίο θα φορά ο Πορτογάλος στη “βασίλισσα”, έχει γίνει ανάρπαστο και στην μπουτίκ του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” έχουν αρχίσει να πονοκεφαλιάζουν με το ρυθμό εξάντλησης των αποθεμάτων.

Συγκεκριμένα μέσα σε δύο ώρες που το κατάστημα λειτούργησε μετά το τέλος της παρουσίασης του Πορτογάλου συνολικά είχαν πουληθεί 2.000 φανέλες και μιλάμε μόνο για την πρώτη ημέρα που έκαναν την εμφάνιση τους στην μπουτίκ του ιστορικού γηπέδου.

Ο πανικός, όμως, συνεχίστηκε και το πρωί της Τρίτης (07/07) και συγκεκριμένα μία ώρα πριν ανοίξει τις πόρτες της η μπουτίκ (10:30 Ισπανίας). Στην αρχή μόνο γκρουπ 15 ατόμων επιτρέπονταν να εισέλθουν και να κάνουν τα ψώνια τους, αλλά στη συνέχεια η...κυκλοφορία αποκαταστάθηκε και δεν συνεχίστηκε ο περιορισμός.

Η τιμή πώλησης της φανέλας είναι τα 85 ευρώ, ενώ το μόνο αρνητικό του εορταστικού κλίματος είναι ότι περίπου 300 κομμάτια...έκαναν φτερά, για ανεξήγητο λόγο.
By:contra.gr

No comments: