27 August 2010

Φενέρμπαχτσε 1-1 ΠΑΟΚ (VIDEOS τα γκολ και η υποδοχή)



Με γκολ του εκτελεστή Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης (102'), ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με την Φενέρμπαχτσε και πήρε μια παλικαρίσια και τεράστια πρόκριση μέσα στην Πόλη του.




Υποδοχή στους εκπορθητές



Η σπουδαία πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League χάρη στο 1-1 με τη Φενέρμπαχτσε στο "Σουκρού Σαράτσογλου", σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στον κόσμο του "Δικεφάλου" που επεφύλαξε θερμή υποδοχή στην αποστολή κατά την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη στις 5 τα ξημερώματα.
Το olaPAOK.gr έχει αποκλειστικά βίντεο μέσα από το αεροπλάνο της αποστολής του ΠΑΟΚ.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία Θεσσαλονίκης είχε στήσει από νωρίς μπλόκο στην στροφή του αεροδρομίου και δεν άφηνε κανέναν να περάσει αν δεν επιδείκνυε το εισιτήριο της πτήσης του, ενώ φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν ουρές χιλιομέτρων προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους, να υποδεχτούν δηλαδή την αποστολή.

Το βίντεο της υποδοχής από το olapaok.gr



Χαμός στον Λευκό Πύργο

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεχύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με σημείο μάζωξης, ποιο άλλο... τον Λευκό Πύργο. Εκατοντάδες φίλοι του "Δικέφαλου" συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης και τραγουδούσαν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα. Την παράσταση έκλεψε ένας οδηγός ταξί, ο οποίος σταμάτησε στη μέση του δρόμου και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν "Είναι τρελός ο ταξιτζής". Το γλέντι συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, ώσπου, περίπου στις δύο παρά ο κύριος όγκος των φίλων του ΠΑΟΚ, διαλύθηκε.

No comments: